Sentenie Ontwerp vernieuwend bouwen en creëren!

Sentenie Ontwerp is een jong en snel groeiend bedrijf dat is opgericht door Bram Sentenie dat zich onderscheidt door brede kennis, flexibiliteit en creativiteit:  ‘Voor iedere vraag en wens  is er een oplossing”.  Door onze persoonlijke aandacht en luisterend vermogen is er aandacht en oog voor detail. U kunt bij ons terecht voor alle nieuwe verbouwingsvraagstukken – timmerwerk- en maatwerkmeubels.

 

Bram Sentenie, eigenaar Sentenie Ontwerp

Met zijn passie voor timmeren, creëren en bouwen is Bram Sentenie als jonge ondernemer van 21 jaar is in 2013 gestart met zijn bedrijf Sentenie Ontwerp. Na het afronden van zijn studie als meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam, is hij zich volledig  gaan richten op zijn passie: Verbouwingen – Bouwen en Maatwerkmeubels maken. Met zijn inmiddels grote netwerk gaat Bram graag uitdagingen aan en krijgt hij energie door het vinden van de beste en mooiste oplossingen op de vraag van de klant:  “Hij is geduldig en gaat door tot het project voor de klant het gewenste resultaat heeft bereikt”.

Door zijn samenwerking  met verschillende bedrijven, andere vakmensen en aannemers, biedt Sentenie Ontwerpt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van timmerwerk, innovatie en maatwerk.

 

Heeft u plannen bouw of verbouw? Neem vooral contact met ons op, of kom langs! Graag bespreek ik samen met u de mogelijkheden en stellen we samen een plan op.

De keuze voor Sentenie Ontwerp betekent betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap.